Re: náhrada mzdy
Pokud jde o výpověď z důvodu nadbytečnosti, tak by se pracovní poměr prodlužoval o dny nemoci ve výpovědní době a odstupné by bylo zúčtováno až do měsíce, který by byl Vaším posledním v zaměstnání. Pokud ale zaměstnavateli prohlásíte, že na prodloužení netrváte, tak prac. poměr skončí a tím pádem Vám bude odstupné zúčtováno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
23. 8. 2009 18:23
prosím o radu - jsem ve výpvědi z org. důvodů - platí mě průměrem po dobu výp. lhůty 31.8.O9 mi končí prac.poměr - dnes 23.8.se mi stal nepr. úraz - jak to bude s náhradou mzdy - 23. - 25.á. bez náhrady a další prac. dny s náhradou i když jsem teď doma a platí mě průměrem a potom když 31.8. mikončí výpověď tak nevím zda mi bude náhrada vyplacena za celých l4 dnů - tedy samozřejmě pouze za pracovní dny - od 15ctého dne bz mi náležela normální nemocenská třeba celý rok a co odstupné to bych dostala až po skončení nemoci nebo po uplznutí výpovědi. Děkuji za konzultaci