Re: Dealeři, nabídky, telefony
Zeptejte se: "co za to když Vám odpovím". Na internetu také vyplňuji dobrovolně nějaké dotazníky a ankety, ale ty honorovány jsou.
Volají na mobil a hlavně i na pevnou linku. Když mám čas tak si povídám: projevím zájem a na konci řeknu že nikam na školení rozhodně nejdu. Telefon většinou položí sami dříve než já :).
Mám naučenou větu - Nezlobte se, já od Vás nic nepotřebuji, děkuji za nabídku a přeji hezký den - a pokládám telefon. Chápu, že se každý musí nějakým způsobem živit, vůbec jim tu práci nezávidím, tak se snažím být na ně aspoň trošku slušná. Po zkušenostech se s nimi do dlouhých hovorů nepouštím, pak to nemá konce. Úplně vyhnout se tomu si nedá. Tak přeji pevné nervy.
Taky mě to pěkně leze na nervy. Ale také mám jednu větu: Děkuji, ale nemám zájem, nashledanou. A pokládám telefon. Ono to jinak asi nejde, pokud nechcete být zavalená milionem nesmyslných otázek: proč? proč to nechcete? ale to je strašně výhodné,.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
17. 9. 2009 10:29
Prosím Vás, máte také někdo podobný pocit, že neděláte nic jiného než reagujete na různé telefonické nabídy na školení, publikace, produkty, SW .....
Nelze to nějak odbourat?
Je to katastrofa - denně 5-6 telefonů ....
Jak to řešíte? Ten nejprostší způsob položit telefon se mi ekluje.