Re: dohoda konec pracovního procesu nemo
Tedy nejste na mateřské dovolené ale na rodičovské dovolené, která vám podle toho co píšete končí 10.10. a vy jste se dohodla se zaměstnavatelem na ukončení pracovního poměru k tomuto datu.Nepíšete ale , zda zároveň končí pobírání rodičovského příspěvku (jakou variantu jste si zvolila).Ten by jste mohla případně pobírat do věku čtyř let dítěte.V případě, že by vám zároveň s koncem čerpání rodičovské dovolené končilo i pobírání rodičovského příspěvku a zároveň ještě pracovní poměr, a pracovní neschopnost vznikla do 7 dnů po ukončení pracovního poměru, tedy v ochranné lhůtě,domnívám se že by jste měla nárok na nemocenské dávky od 15-tého dne nemoci, které vy plácí OSSZ.Jestli je tomu i ve vašem případě, kdy pracovní neschopnost vznikla ještě za trvání pracovního poměru a v době čerpání rodičovské dovolené si nejsem jistá.Počkejte na vyjádření dalších.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
4. 10. 2009 1:48
když jsem ukončila pracovní poměr dohodou k 10. 10. 09 nyní na mateřské dovolené a jsem v v neschopnosti od 1. 10. 09 mam narok na nemocenskou po z končení mateřské dovolené 10.10.09 když jsem dala výpověď dohodou