Re: instalace datových schránek
aby vám šla schránka po přihlášení otevřít musíte nainstalovat certifikáty,přesný návod lze vytisknout před vstupem do schránky,nebo zavolejte na info linku a oni vám poradí,já jsem to taky tak udělala.Dneska nám přišelpoštou leták a píší tam něco jako o datovém trezoru a bezpečném klíči,tomu ovšem nerozumím
Dobrý den,
já jsem datovou schránku aktivovala na základě doručených údajů, které jsme žádali navíc - pro administrátora. ronou jsem se do schránky dostala. Ale v info datových schránek jsou údaje o programu, který musíte mít nainstalovaný. Datový trezor slouží k ukládání datových zpráv, protože se po 90 dnech obsah vymaže. Je to samozřejmě zoplatněné.
Tak to je výborné, takže když mám 2 jednatele a klíče mám jen od jednoho, tak mi datová schránka nebude fungovat? Jsem myslela, že to bude na bázi "emailu", tedy přijatá pošta a je jedno, jestli se do toho přihlásí první nebo druhý jednatel, oba uvidí to stejné....
Měla byste dostal přístupová hesla všech společníků. Může se stát, že pokud přijde zpráva na jméno třetího a ne na firmu, tak se vůbec nemusí dozvědět, že mu přišla. Zkuste zavolat na toto číslo:
222 011 602, Martina Polomisová, Software602 a.s.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 10. 2009 10:42
Dobrý den, prosím o info, jak se Vám podařilo aktivovat datové schránky. Mám kody dvou společníků ze tří, prý to stačí, ale vůbec nevím, co stím. Dík všem.