Re: exzekuce na účtu majetku platu
Možná jsem nepochopil váš příspěvek, vlastně jste nám oznámil, že máte dluhy, které byste rád splatil, ale nemůžete kvůli tomu, že vám z výplaty zbývá minimum.
Vyjádření exekutor určitě poslal a řádně doručil, jinak by nemohlo začít srážení ze mzdy. Že o doručení nevíte, je možné a s největší pravděpodobností to nebude chybou exekutora. Spojte se s ním, abyste se dozvěděl, jaký dluh vymáhá. Pokud budete pracovat, jednou se klidu určitě dočkáte. ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
4. 11. 2009 9:53
dobrý den prosím o radu bývalé manželce dlužím 12100kč dcerce již od její plnoletost 22000kč mám dohodu že ji to zaplatím jen ustní exzekutor mi zabyvil 40 000kč s účtu a nini 9000kč ze mzdy exzekutor mi neposlal žadné vyjadření prostě zabavuje a zabavuje nikdo mi nechce a půjčit abych to vyrovnal co dělat? zůstalo mi 5tisíc a musím zaplatit další alimenty? když dcerka ukončila školu ted v červnu ? co dělat abych to vše napravil kdy budu mít klid? děkuji za odpověď