Re: pracovní smlouva od 1.
>>Dobrý den. Právě na to se ptám. V sobotu ani neděli nebude pracovat a může pak být ve smlouvě vznik pracovního poměru 1. když je to sobota? Už jsem to tak udělala a nevím, jestli to mám přepsat na 3., což je pondělí, nebo je to úplně jedno a zbytečně to komplikuji. Ve škole nás toto bohužel nenaučili a to jsem dávala pozor!!! :-) Díky moc předem za vaši odpověď.
Pracovní poměr můžete sjednat na kterýkoliv den, který si dohodnete.
all promiňte, já vím, že mohu sjednat pp na kterýkoliv den, jen jsem chtěla vědět, jestli ten den musí odpracovat směnu a na to jste mi neodpověděla, nechtěla jsem udělat chybu a tak jsem se doptala. Patrně máte větší zkušenosti nebo jste zkrátka chytřejší, obojí Vám přeji a děkuji za Váš čas.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
4. 11. 2009 13:16
Dobrý den. Můžu mít datum vzniku pracovního poměru ve smlouvě 1. 11. když je to sobota a u nás pracovní týden trvá od pondělí do pátku? Jde mi o to, jestli pak nebudou chybět hodiny ve fondu odpracovaných hodin...? Velice děkuji