Re: Potvrzení příjmu pro banku
Právě, často používají takové výrazy, že jeden vážně neví, co vlastně chtějí...tak to doplňuji a dopisuji poznámky....nejvíc mě dostává věta, že jim oznámím, pokud by zam-ec u nás skončil - to naprosto ignoruju, ale asi to začnu škrtat...
Re: Potvrzení příjmu pro banku
Tak tak. Mě zase zaráží jejich požadavek na sdělení čísla účtu zaměstnance, popřípadě číslo účtu, ze kterého je zaměstnanci zasílána mzda. Po tom je jim, dle mého názoru, naprostý kulový.
No a nejlepší bylo, když jsem se asi 3x po telefonu dohadovala s jednou "ověřovatelkou", že jsem pánovi nevyplnila čistý příjem za rok 2008... nějak nemohla pochopit, že tam nemůžu nic napsat, protože pán v té době nebyl naším zaměstnancem.
A ještě k těm zdaňovacím obdobím: pokud chcou zdaňovací období, beru to jako uzavřený celý rok, to znamená že posledním zdaňovacím obdobím je pro mě rok 2008.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 11. 2009 14:18
Zaměstnanec u nás pracuje od 1.1.2008. Do potvrzení příjmu pro banku mám vyplnit čistý roční příjem za předposlední zdaňovací období a čistý roční příjem za poslední zdaňovací období, hrubý roční příjem posledního zdaň.období bez pojistného. Znamená to, že čistý roční příjem předposledního zdaň.období bude za celý rok 2008, čistý roční posledního bude za 10 měsíců roku 2009 a hrubý bez pojistného bude za 10 měsíců r.2009 po odečtení soc.a zdr.poj., které strháváme zaměstnanci? Děkuji moc za radu