Re: příplatky
pokud si nevybere náhr. volno, tak přesčas. přípl. náleží za všechny hod. práce v so+ne a pokud by byl svátek ve všední den, potom by přesčas přípl. náležel za hodiny, které by byly odpracovány ten den nad úvazek, který je sjednaný (např. úvazek 8 hod. a odpracoval by 10 hod., potom by tyto 2 hod. byly s přesčas. přípl.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 12. 2009 17:55
dobrý den,jsem opravdu začátečník,tak se předem omlouvám,že někomu můj dotaz může znít stupidně.můžete mi prosím poradit s příplatky,mám v tom pořád strašný zmatek. uvedu příklad:zaměstnanec má měsíční mzdu 18tisíc, průměr na dovolenou 107,- týdenní prac.doba hodin,příplatky dle ZP
jaká by byla jeho mzda v případě, že je v měsíci 1 pracovní den svátek a odpracuje 10 hodin?
jaká by byla jeho mzda v případě,že je v měsíci 1 den svátek a ten připadne na sobotu a zaměstnanec odpracuje 10 hodin?
jaká by byla jeho mzda v případě,že že v měsíci odpracuje 10 hodin v sobotu?
všem děkuji za trpělivost