Re: Roční zúčtování x daňové přiznání
udělejte opravu ve výplatě za měsíc leden-musíte mu srazit tu daň,kterou jste mu vracela,ale nechte si od zaměstnnace napsat vyjádření,že požádal o roční zúčtování daně a dělalsi i daňové přiznání atd.
No jo, jenze to mi asi nepodepise, protoze on ma sice prohlaseni na str. 4 podepsane, ale jen proto, ze to ucetni prede mnou nechavala automaticky podepsat kazdeho, at RZ chtel nebo nechtel. Ale zkusim se s nim domluvit. A tu daň mam srazit jak - minusem v kolonce vyrovnani dane (kam pisu RZ) nebo normalne jako zalohovou daň? A jak to pak vyuctuju na FÚ?
neznám váš program,takže si to musíte rozhodnout sama,ale udělejte si poznámku o co se jednalo,
zaměstnanec ted ve vyplate bude mít srazenou dan 0 1500 Kč větš´í a odvedete ji na Fu ,tak jak to děláte každý měsíc
jen pozot když pak budete dělet za rok 2010 Vyučtování daně z příjmu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 1. 2010 13:22
Dobrý den, prosím o radu, jak postupovat, když jsem se teď dozvěděla, že zaměstnanec, který má u nás ve firmě podepsané Prohlášení popl. daně z příjmu včetně oddílu III. žádost o provedení RZ, si podával za rok 2008 daňové přiznání. Já mu udělala RZ s tím, že se mu vracela daň zhruba ve výši 1500,-- Kč :-((( Děkuji předem.