Re: Zrušené životní pojištění
Tento případ jsem měla v době,kdy Č.Poj.zavedla pojistku DYNAMIK.Všem lidem jsem dělala přiznání a poslala je na FÚ.Pojišťovna mně tvrdila,že to je správně.Později ale zjistili,že to potvrzení mělo být jen na to,co se týká příslušného roku. Z převedené částky už odpočet byl uplatněn.J.
Re: Zrušené životní pojištění
Byla jsem na školení paní Dobošové, kde jsme takový případ probírali, a paní Dobošová přímo potvrdila, že RZD (DP) udělat podle potvrzení z pojišťovny, kde se jedny peníze při převodu pojistky mohou objevit dvakrát. Tak jak říkám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 1. 2010 12:55
Dobrý den, prosím o radu. V listopadu jsem chtěla rozšířit pojistku, ale paní mi řekla, že mám smlouvu postavenou tak, že to nejde, tak mi ji zrušila a hned uzvařela novou, peníze mi na ní převedla. Takže jsem peníze nevybrala. Dodaňovat bych tedy nic neměla, ale jde mi o to, že mi teď v lednu přišel papír na odečet z daní a je tam částka přes 8 tisíc korun. Co s tím mám dělat, vždy jsem uplatňovala tak kolem 3 tisíc, tahla částka asi vznikla tím přelitím peněz. Poradí mi někdo? Moc děkuji.