Re: Potvrzení od zaměstnavale pro školku
A to je pro ně takový problém napsat jednu větu, že ta a ta zaměstnankyně se vrací dnem tím a tím do zaměstnání po ukončení RD ??
Nebo teda vezměte pracovní smlouvu a svoji žádost o rodičovskou dovolenou - tam máte do kdy jste žádala, tudíž po skončení nastupujete do práce.
Dřív to školky vyžadovaly pravidelně - potvrzení, že matka opravdu nastoupila zpět do práce.
Re: Potvrzení od zaměstnavale pro školku
taky jsem do školky nesla papír, kde mi zaměstnavatel potvrdil, že nastupuji po rodičovské dovolené toho a toho dne. není problém
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
29. 1. 2010 13:52
Ředitelka školky po mě žádá potvrzení od zaměstnavatele o návratu do zaměstnání po skončení rodičovské dovolené včetně datumu návratu. Na personálním mě řekli, že se s tímto požadavkem ještě nesetkali a neví jak tohle potvrzení má vypadat. Držení místa jim po dobu péče o dítě ukládá zákon a prý mám ředitelce předložit pracovní smlouvu. Má někdo s tímto nějakou zkušenost. Prosím o radu. děkuji