Nemáte tu dohodu, že jste ji ztratila, nebo že Vám ji zaměstnavatel vůbec nedal? Pokud Vám ji nedal a práce nebyla předmětem zadané zakázky, zaměstnavatel na dodatečné opravy nárok nemá. V případě, že Vám dohodu nedal, sám se totiž dopustil porušení zákona.
Zdraví,
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
25. 8. 2011 11:58
Zdravím
prosím o radu. Před rokem jsem provedla určitou práci (zaměření stávajícího stavu budovy), odevzdala, dostala zaplaceno. Nyní po roce se na mě bývalý zaměstnavatel obrátil, že práce není provedena správně (nějaké chyby ve výkresech, které až nyní objevil investor, a obrátil se s tím na mého bývalého zaměstnavatele, že to chce spravit). Zaměstnavatel po mně chce, abych mu práci zadarmo opravila, jinak že mě dá k soudu. Má na to právo? Může takto zpětně něco požadovat, když už si práci mohl zkontrolovat při odevzdání a zaplatil mi? Prosím o rychlou odpověď! Děkuji!