Re: Náplň práce dle ISO
Nám se osvědčilo při certifikaci, že jsme měli zpracován Organizační řád firmy, tam byla každá funkce od nejnižší až po jednatele a GŘ stručně charakterizopvána a popsána a auditor si pochvaloval,jak je to jasné a přehledné. Využívá se dodnes, jen se občas mírně upraví ve změnovém řízení nějaký odstavec.
Podle mne nic nebrání tomu,abyste si hledali jinou cestu-jiný způsob,méně konkrétní, než máte, mělo by to ale být nějakým způsobem ztvárněno a schváleno v systému inter.norem.
Re: Náplň práce dle ISO
My organizační řád také máme, ale nejsou v něm uvedeny všechny pozice. Pokud bychom se tím nechali inspirovat, v tom případě by nám stačilo mít podepsané, že byl zaměstnanec seznámen s dokumentací ISO, jejíž součástí je i organizační řád, a z toho by bylo jasné, že se seznámil i s pracovní náplní.
Já jsem nikde v systému interních norem nenašla, že bychom museli používat právě Kartu pracovního místa tak jak je. Jen jsem nevěděla (nebyla si jistá) jestli v rámci certifikace ISO není tato karta v tomto formátu povinná. Již jednou jsem se v rámci pohovoru se stejnou kartou setkala a taky mi řekli, že je to kvůli ISO.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
13. 4. 2010 15:23
Dobrý den.
Nemáte někdo zkušenosti, jakým způsobem musí být u zaměstnanců stanovena (sepsána) pracovní náplň, když je ve firmě certifikát ISO, popř. zda je vůbec formát stanovený?
V současné době je v naší společnosti pracovní náplň stanovena v Kartě pracovního místa, což je 3stránkový dokument, kde jsou jednotlivé činnosti rozepsány podrobně např. na denní pravidelné, denní průběžné, denní operativní, týdenní atd.. Uplně nazávěr je napsána větia "Souhlasím s obsahem karty pracovního místa" a poté podpis zaměstnance.
Nový jednatel společnosti by toto chtěl změnit a pracovní náplň udělat více obecně a méně podrobně. Bohužel nikde nemůžu najít, zda lze nebo ne.
Předem moc děkuji za odpovědi.
Karla