Dluh 2

• (neregistrovaný)

28. 4. 2010 9:57

Dotaz byl zodpovězen reginou, ale nemohu ho najít, prosím ještě jednou za odpověď a omlouvám se :-)

Dobrý den, mám problém s dluhem na pojistném, najde se někdo, kdo poradí? Platila jsem dceři úrazovku se spořením u kooperativy, v 15 ti letech skončila a pojištovna začala tvrdit, že nám vznikl na začátku pojištění dluh, že jsme první 2 splátky nezaplatili a o to nám vyplatili méně peněz.Dluh by ale musel být nejméně 7 let starý a pojišťovna se nám za těch 7 let neozvala, žádná upomínka, nic. Založili jsme jí úrazovku novou opět u kooperativy, ta běží čtvrtým rokem a kooperativa se opět ozvala, že nemáme jednou zaplacený, nejdřív tvrdili březen 2010, to jsem ale dohledala je to minulý měsíc :-), teď zase únor 2010, ten je ale také zaplacený...pojistka je navedená do sipa..Platí zde nějaká promlčecí doba,kdyby nám tvrdili, že dluh vznikl na začátku pojištění, těžko už to dohledám.Prosím poraďte, mám sjednanou schůzku s pojišťovákem a nevím jak se bránit. Příjde mi, že v tom mají pěkný bor.... Děkuji za odpovědi Katka A.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).