Vypoved ze strany zamestnavatele

• (neregistrovaný)

25. 5. 2010 16:51

dobry den
    mela bych dotaz,pokud jsem ve vypovedni lhute tj.do 30.6.2010,kde jsem dostala vypoved na zaklade preventivni prohlidky,ze jsem zdravotne nezpusobila -trvale,ale porad se podrobuji vysetreni zda se nejedna o nemoc z povolani je tahle vypoved smerodatna a nebo mohu pisemne oznamit zamestnavateli,ze trvam na pracovnim pomeru do doby nez se vyresi otazka,zda jde o nemoc z povolani jake mam moznosti ?dekuji za odpoved

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 5. 2010 8:21

Stanka (neregistrovaný)

Re: vypoved ze strany zamestnavatele
      Pokud se jedná i o možnost nemoci z povolání, napište, že trváte na dalším zaměstnávání do rozhodnutí pracovního lékařství.

• 26. 5. 2010 8:34

BARA (neregistrovaný)

JE ZAMESTNAVATEL POVINNY TOHLE MOJE ROZHODNUTI PRIJMOUT I KDYZ MNE TED PLATI V PRUMERU,NEBOT PRO MNE NEMA PRACI

• 26. 5. 2010 8:49

all (neregistrovaný)

Jenže zaměstnavatel už má rozhodnutí lékaře závodní preventivní péče, které je pro něj v tuto chvíli závazné. Takže zaměstnávat dál stejně nemůže, pokud nemá jiné vhodné místo. Otázka odstupného, zda je či není nárok záleží na rozhodnutí, zda jde o nemoc z povolání a myslím, že by muselo být pi uznání nemoci z povolání vyplaceno dodatečně. Ale raději bych se poradila s právníkem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).