Re: Odstupné ve zkušební době.
No tak, to vaše okamžité zrušení zřejmě nebude platné.
Re: Odstupné ve zkušební době.
Nevím proč, ale měla jsem založenu v počítači tuto odpověď. Asi je špatná. Jinak ještě by bylo potřeba vědět, co je ve smlouvě, mzdovém výměru a pod. zda splatnost mzdy je tehdy a tehdy a nebo výplatní termín je tehdy a tehdy.
Příklad: mzdu za měsíc květen vám musí zaměstnavatel vyplatit nejpozději do konce června. V opačném případě můžete od patnáctého července pracovní poměr zrušit a požadovat vyplacení tříměsíčního odstupného.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 7. 2010 14:22
U firmy jsem byla zaměstnána od 3.5.2010.do 15.7.2010.protože mi firma nevyplatila mzdu.Podala jsem ve firmě okamžité zrušení pracovního poměru ze strany zaměstnance dle paragrafu 56 písmeno b) k 15.7.2010.Zajímalo by mě zda mám nárok na odstupné dle paragrafu 67 odstavec 1 i když jsem byla ve zkušební době? Jestliže mám nárok na odstupné,jakým způsobem mám o něj zažádat.