Re: Stereo-výpis z úvěr.účtu
mám pro bankovní úvěr číselnou řadu s označení iú (investiční úvěr) a pú (provozní úvěr) a všechny výpisy i poskytnutí úvěru účtuji přes agendu banky. Pokud se jednalo o poskytnutí úvěru formou úhrady FAP - 321/46100x, splátky úvěru mám přes 261 na běžný účet 46100x/261 a 261/221 podle výpisu z bú.
Re: Stereo-výpis z úvěr.účtu
Dobrý den, prosím ještě o jednu radu. Jak účtujete poplatky a úroky, které jsou ztažené z bú, ale týkají se úvěru. Chtěla jsem účtovat podle výpisu z bú 261.../221 a podle výpisu úú 568/261..., ale když mám v bance přiřazen účet 231, tak to nejde. Můžete mi napsat, jak účtujete Vy, já s tím nemám zkušenosti?
Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 9. 2010 8:42
Dobrý den,
prosím kdo pracujete ve Stereu, výpis z úvěrového účtu (podnikatelský úvěr, který byl připsán na BÚ) účtujete přes Banku - bankovní výpisy, nebo přímo do deníku 261/231? A ještě prosím jaké máte označení dokladu?
Děkuji.