Re: vyloučené doby - nesmysl?
tak dnů je zadaných jen 30, ale je to záhada, protože u tohoto zam-ce mám vlastně 1.11.2009 14.den dpn a od 2.11.2009 do 30.11.2009 již hradí ossz, pokud to mám takhle rozhozené tak je uvedeno kd 1 a 29, což by odpovídalo těm 30 dnům, ale vyloučené doby jsou 31 dnů, ale když kouknu na jiného zam-ce, který byl také nemocný celý listopad, přičemž mu byl placen celý měsíc ossz, tak ten má vyloučených dob jen 30, tak co to je?
Re: vyloučené doby - nesmysl?
)
>>>>>
>>>>>tak dnů je zadaných jen 30, ale je to záhada, protože
>>>>>u tohoto zam-ce mám vlastně 1.11.2009 14.den dpn a od
>>>>>2.11.2009 do 30.11.2009 již hradí ossz, pokud to mám
>>>>>takhle rozhozené tak je uvedeno kd 1 a 29, což by
>>>>>odpovídalo těm 30 dnům, ale vyloučené doby jsou 31
>>>>>dnů, ale
>>>>>když kouknu na jiného zam-ce, který byl také nemocný
>>>>>celý listopad, přičemž mu byl placen celý měsíc ossz,
>>>>>tak ten má vyloučených dob jen 30, tak co to je?
>>>> A nedělal celý první den, tím by se to posunulo a
>>>>zblblo.
>>>
>>>žádnou odpracovanou dobu tam nemá, dpn navazovala z
>>>10/2009, 1.11. byla neděle, takže vlastně nemá ani
>>>náhradu mzdy za ten 14.den, a pokračovala až do
>>>12/10,
>>>nějak tomu nerozumím, prostě záhada
>>Myslela jsem, jestli nepracoval celý první den nemoci
>>19.10. a tím se to třeba posunulo.
>já bych řekla, že možná když jste dělala mzdy za
>říjen, zadala jste tam PN podle lístku na peníze - tedy do
>1.11., no a následně při zpracování mezd za listopad
>jste zadala celý měsíc nemoc - tedy 30 dní
já tady jsem až od 2/2010 :o), ale zkusila jsem najet do tréninkové databáze a celého ho smazat a následně znovu zadat a a objevila jsem že mi program v listopadu nabídne 22 pracovních dnů a bylo jen 21, jestli to byla chyba účetní a nezkontrolovala je (při archivaci mezd nabízí program kontrolu počtu dní na další měsíc) nebo se ucvakla netuším, ale u ostatních je má opravené jen u tohohle jednoho ne a tak to potom spočítá o ten den navíc, no nějak to opravím ať tu nemám bludy, koukla jsem i do ELDP, že je odevzdané s těmi chybnými dny, ach jo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 9. 2010 10:25
právě vyplňuji přílohu k dpn, ro od 8/09 do 7/10 a zam-ec, který byl nemocný od 19.10.2009 do 18.12.2009 má ve vyloučených dobách za měsíc listopad 31 dní, jsem blbá já nebo program, vždyť listopad má jen 30 dní, zkontolovala jsem absence a je zadána správně, nic podezřelého jsem nenašla, čím to může být?