Poplatky v nemocnici

• (neregistrovaný)

26. 9. 2010 19:46

Dobrý den,
    dne 11.11.09 jsem byla na 1 den v nemocnici na operaci, večer jsem byla propuštěna domů,ale 60,- jsem na místě nezaplatila. Postupem času jsem na tento poplatek zapoměla, a nyní mi přiel dopis od nějakého advokáta že mám zaplatit z 60,- najednou do 5 dnů 81 000,. Je možné že mi nemocnice nemusela dát vědět nějakou upomínkou??
    Moc děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 9. 2010 23:00

ssa (neregistrovaný)

Re: poplatky v nemocnici
      Přidávám svůj dotaz, přiznávám že vyděšená předchozím. Manžel zemřel v únoru, po 3 měsíčním pobytu v nemocnici. Také mě nikdo neoslovil, že bych měla něco zaplatit, ani k dědickému řízení nikdo dluh nepřihlásil. Co mám dělat?

• 26. 9. 2010 23:59

anonymk (neregistrovaný)

Ale v nemocnicích se platí už nějaký ten pátek, takže jste měla dluh vyrovnat ihned, pokud jste tak neučinila, tak co nejrychleji kontaktujte nemocnici a zaplaťte.

• 27. 9. 2010 8:58

xy5

to, že se má za pobyt v nemocnici platit, to asi ví každý
      jen mi nejde do hlavy, že dluh za necelý 1 rok se navýšil ze 60 Kč na 81 000,--Kč (!!!)
      to má exekutor takové náklady?
      také by mě zajímalo, jak dostávají nemocnice z cizinců, kteří nezaplatí (to asi po nich nikdo nechce)
      a ti, kteří se prokáží, že nemají peníze, ti platit nemusí?
      jinak také nechápu, jak mohou vybírat peníze za kojence (viz příklad známých, kteří museli zaplatit dost velkou částku za pobyt v nem., no, hlavně, že se malý uzdravil, takže peníze jsou až na posledním místě...)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).