Chtějí mě vyhodit pomocí byt.fondu oprav

• (neregistrovaný)

27. 9. 2010 13:09

D.den,prosím vás o radu ve věci konfliktu se sdružením vlastníků,které dalo správu domu bytovému družstvu,bez mého souhlasu,bez zákonného vyrozumění o první schůzi vlastníků,bez mého podpisu a dalších práv.Z důvodu mého podílu na domu,jenž je cca 1/4 a hlasů z tohoto vyplývajících.Mám jiný nebytový prostor určený k půdní vestavbě.Kvůli stavu trámů a střechy,nemohu zde toto začít stavět,i když v kupní sml.je uvedeno ,že po vzniku sdr.vlastníků je každý vlastník povinen souhlasit s vyřízením úvěru na rekonstrukci střechy.To se stalo okolo 10,09,2009 nevím přesně,poněvadž mi toto nebylo zděleno. No a poté následovala 2.schůze vlast. a ta mi byla oznámena sms asi 4 dny před termínem,tudíž jsem se nemohl uvolnit z práce a jet 250km domů a na schůzi.Tam byl bez mého vědomí navýšen bytový fond,i když všichni věděli,že jsem proti tomuto a svým podílem hlasů bych toto vetoval.Nyni,platím 3800,-měsíčně za prostor kde nebydlím a ani tam nemohu nic stavět,toto je i napsáno ve v.z katast nemovitostí 0 uživatelů.I přes to mi všechny účty byt družstvo zasílalo sem a né na adresu trvalého bydliště.Nyní chtějí asi 25000,- co jsem prý dlužen a samozřejmně vyhrožují exekucí účtu a majetku a bubububu a blablabla,za co????!!!!Proč mám platit stejnou sumu za m2 pod děravou střechou jako někdo kdo zde bydlí a využívá všech služeb.O legálnosti tohoto podpisu by se také dalo polemizovat A na to vše jsem dostal tuto odpověď, To jsou chabé výmluvy. Je tu zde někdo natolik zběhlý v tomto svinstvu a ochotný mi poradit,jak se tohoto bordelu zbavit?Už nevím jak jinak dál,verbálně to není akceptováno a pokud není jiné rady,budu asi nucen použít nonverbální způsob aspoň pro klid duše. Jak je tohle to dnes možné,aby někdo cizí rozhodoval o mém majetku a ani se o něj 1korunou nepostaral.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 9. 2010 13:13

pája

Re: Chtějí mě vyhodit pomocí byt.fondu o
      moje rada takto na dálku:
      advokáta a ihned řešit právní cestou, jinou možnost nevidím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).