Odláška z registru zaměstnavatelů

• (neregistrovaný)

30. 9. 2010 17:18

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, společnost s.r.o. ukončila pracovní poměry s veškerými zaměstnanci, vyměnil se i jednatel společnosti, ale činnost společnosti nezanikla, pouze nikoho nezaměstnává. zřejmě dočasně. Je nutné odhlásit se i z registru zaměstnavatelů na OSSZ? Na té odhlášce je uvedeno, zda společnost zanikla bez právního zástupce nebo s právním zástupcem. Vůbec tedy nevím, co se tam má vyplnit.
    Děkuji za odpovědi.
    Petra

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 9. 2010 17:25

mj (neregistrovaný)

Re: Odláška z registru zaměstnavatelů
      Mě nevzali odhlášku posledního zaměstnance bez odhlášky zaměstnavatele. Nezůstal přihlášení aspoň ten jednatel (pokud pobírá odměnu)?
      Pokud není ani jednatel - musíte se odhlásit. Byť by to bylo na 1 den.

• 30. 9. 2010 17:37

Petttra (neregistrovaný)

Právě že už tam není vůbec nikdo přihlášený. A zda se přihlásil nový jednatel,to netuším, ale myslím, že ne. Já jsem odhlašovala všechny zaměstnance najednou (když ještě byl stále jednatelem ten bývalý zaměstnanec) a odlhášku po mě nikdo nepožadoval.. tak právě nevím. Zítra tam tedy zajdu a raději se přeptám. Ale děkuji moc za odpověd.

• 30. 9. 2010 19:28

jp (neregistrovaný)

mně na ossz řekli, že pokud se předpokládá do 3 měsíců příjetí zaměstnance, odhlláška zaměstnavatele se nemusí podávat..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).