Re: Pokladna - datum
Máte na mysli DUZP září? potom musíte najít způsob jak proúčtovat DUZP do září. Mě opravdu nabízí program tuto možnost a myslím, že i Vám ... jen to najít nebo potom přes vnitřní doklad by to také šlo.
No a jestli máte na mysli, že doklad do pokladny obdržíte v říjnu a má být v nákladech v září ... přes vnitřní doklad ho tam dostanete.
Re: Pokladna - datum
A mohla bych se zeptat na posloupnost dokladů? Když dostanu doklad v říjnu, DUZP spadá do září, tak ho můžu zařadit posloupně na poslední přijaté číslo dokladu a DUZP uvést září? . Vždycky vynechávám pár čísel v posloupnosti, abych tam zpětně dala doklady do určitých měsíců, ale někdy je toho víc. Nemůžu použít na doklady DUZP v den, kdy je dávám do pokladny?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 10. 2010 9:42
Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám doklad o koupi PHM v hotovosti ze září. Již jsem ale účtovala v pokladně o výdajích v říjnu. Když dám datum dnešní, tak to datum je pak jako DUZP. Jiná kolonka na datum tu není - že by třeba byla kolonka přijetí dokladu a pak kolonka DUZP. Může mi někdo poradit? Ten doklad musím mít zahrnutý v zářijovém přiznání k DPH. Nebo můžu nechat dnešní říjné datum s tím, že to bude DUZP, ale období (které je pro přiznání DPH) budu mít 09/10? To zřejmě ne.
Moc díky za rady.