Re: jeden den dohoda, druhý den opět nás
Nová smlouva, nové rozhodné období. Neodhlašovat,nepřihlašovat ,pojištění trvá.Na jeden ELDP do dvou řádků.
děkuji - takhle mi to totiž chce udělat v příštím týdnu další klient, tak ať jsem přichystaná... takže i mzdový list a potvrzení příjmů bude dohromady...? Ale asi bude lepší si tohoto človíčka zadat do SW jako nového zaměstnance, akorát nesmím zapomenout všechny výše uvedené dokumenty sloužit dohromady.... Nebo jakou máte zkušenost vy? A v případě, že bude chtít potvrdit příjmy např. pro banku tak uvádím "zaměstnán od" jaký datum?
Ne, mzdový list určitě každý zvlášť ( nové rozhodné období).
Potvrzení o příjmech bude dohromady, pro banku můžete psát příjmy za celou dobu , je to objektivnější, pokud nedojde k zásadní změně v odmě%nování. Do dne vzniku pr.pom. bych uváděla uváděla datum vzniku posledního pr.pom.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
14. 10. 2010 16:07
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Minulé pondělí se zam-ec se zam-telem dohodli na ukončení PP dohodou k 10.10. No a dneska přišel zaměstnavatel s tím, že od 15.10. je u nás tento človíček opět zaměstnán, ale PS je na jinou pozici apod. Moje otázka zní = budu ELDP, mzdový list 2010 a potvrzení příjmů 2010 brát dohromady nebo musím vystavit za každý poměr zvlášt?
Děkuji