Re: Vyplnění formuláře pro pracák
Při výpovědi dohodou to nejde vůbec nijak, protože výpověď dohodou je nesmysl. Pokud je to ale tak, že jste se dohodli na ukončení prac. poměru dnem 15.11. (nebo snad byl pracovní poměru zrušen ve zkušební době dnem 15.11.), tak dnešním dnem jeho pracovní poměr skončí (dnes je ještě Vaším zaměstnancem). Každopádně pro výpočet průměrného čistého výdělku pro ÚP použijete průměr pravděpodobný, protože v předešlém čtvrtletí neodpracoval ani 21 směn. Tzn. budete postupovat takto:
Pravděpodobný hodinový průměr x jeho týdenní pracovní úvazek x 4,348 = pravděpodobný hrubý měsíční výdělek.
Z něho spočítáte pravděpodobný průměrný čistý.
Prosim Vás a ten pravděpodobný hodinový průměr se vypočítá jak?
Měsíční mzda / fond za měsíc kdy zaměstnanec odcházel?
Děkuji
Logocky to chápu, ale neshoduje se mi můj vypočet se sestavou pro průměrný čístý měsiční výdělek!!! Už jsem v tom zamotaná!
Vidim, že se vyznáte tak bych ještě měla prosím jeden dotaz...
Co se nepočítá do doby důchodového pojištění (dle mého je to neomluvená absence a neplacené volno? - na ÚP mi řekly, že tam nepatří vyloučená doba, ale to je přeci i nemoc a ta je dobou důch. pojištění že?)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 11. 2010 7:36
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc.
Zaměstnanec, který u nás pracoval od 9.9.2010 dostal k dnešnímu dni výpověď dohodou. Odpoledne dosene papír z pracáku, abych mu ho vyplnila. Ale ještě nemám vypočítané výplaty za listopad, takže ten papír vyplním z údajů za období 9.9. - 31.10 ?
Děkuji za radu!