vzhledem k tomu, že váš text ve složce "poradna" neobsahuje žádný dotaz, zmiňujete se sice o "tichém společníkovi" ale neuvádíte zda ho sháníte, neuvádíte kolik po něm chcete peněz a za jakých podmínek a s jakým ručením - - - zato inzerujete odkaz na webové stránky s reklamou, jsou to typické znaky spamování diskusí.
nevíte náhodou zda je dobrý obchod www blablabla com? kamarád tam koupil dva mobily ale je úžasně spokojenej, doporučili byste mi to? a co farma ve španělsku?
já myslím, že je zcela evidentní, že toho solidního tichého společníka sháním...!!! a uvedl jsem tam sice jisté webové stránky ale ty nejsou vědomým odkazem na žádné konkrétní firmy, ale na kraj jako takový, aby si případný čtenář mohl udělat jakous, takous představu o oblasti. a cena za farmy tam uvedena je. ostatní náklady na revitalizaci lze přece již dohodnout s případným investorem, ne ? je tam uvedeno vše základní, jen je třeba si to pořádně přečíst a ne bazírovat na nepodstatných maličkostech !
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
30. 10. 2011 12:08
chtěl bych za pomocí solidního investora - tichého společníka zakoupit na španělském venkově některou ze starých zemědělských farem a tuto pak revitalizovat na rurální ekohotel s hipoturistickým centrem a smíšenou ekoagrofarmou. nabízejí mi několik vhodných farem, např. 107 ha farmu s kamennými domy 600 + 200 m2 a plantáží cca 3000 keřů s naočkovaným podhoubím lanýžů za 246 000 €, 145 ha farmu za 600 000 € nebo 240 ha farmu za 735 000 € v oblasti www.maestrazgo.org nebo např. 110 ha farmu ( 1700€/ha ) v oblasti www.matarranya.org ( aragónské toskánsko ).požaduji všek odklad splátek o 3 roky.