Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 1. 2011 10:43
Dobrý den, prosím, poradíte mi někdo jak dobře vést sklad v kuchyni v restauraci? Jak mám udělat pro podnikatele soupis materiálu. Bohužel nejsem schopna zjistit, jestli skutečně všechno prodal. U zboží v restauraci je to jiné. Tam mám rozpisy tržeb (pivo, limo, cukrovinky a jiné). Ale, prosím, jak vedete sklad v kuchyni? Chcete po něm skutečnou výši prodaných jídel? Nebo jak to děláte. Děkuji všem za pomoc.