Sklad u restaurace - kuchyň

  • (neregistrovaný)

    9. 1. 2011 10:43

    Dobrý den, prosím, poradíte mi někdo jak dobře vést sklad v kuchyni v restauraci? Jak mám udělat pro podnikatele soupis materiálu. Bohužel nejsem schopna zjistit, jestli skutečně všechno prodal. U zboží v restauraci je to jiné. Tam mám rozpisy tržeb (pivo, limo, cukrovinky a jiné). Ale, prosím, jak vedete sklad v kuchyni? Chcete po něm skutečnou výši prodaných jídel? Nebo jak to děláte. Děkuji všem za pomoc.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 1. 2011 14:58

      EvaC (neregistrovaný)

      Re: Sklad u restaurace - kuchyň
      Ke každému jídlu by měla být kalkulace /uvedení surovin + množství/
      evidovat co se vaří a kolik
      na základě toho by se měla dát spočítat spotřeba a dělat inventury

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).