Moc děkuji za odpověd´,ještě mám dotazy:
znovu bod 1. -stačí v PC s možností vytisknutí?
a druhý dotaz:
plátcem DPH se stanu od pondělí(mimochodem zde jsem četla že plátce jsem ode dne podání žádosti,tu jsem byla podat ve středu a paní na FU mi tvrdila že nee,že o tom musí "rozhodnout" tudíž jsem od pondělí...,bohužel jsem se zapoměla zeptat jak je to s vydanýma fakturama.
Pro potvrzenou přihlášku k DPH si jdu v pondělí,ale odběratele mám již ráno,mám jim tedy vystavit faktury s dph?Jako DIČ mám napsat DIČ CZ (číslo iČ)?
číslování faktur----do ted´ jako neplátce,mám pokračovat dalšímy čísly jako plátce?
1. finančák bude chtít vytisknutý ... já je tisknu jednou za rok
2. Plátcem se dle § 94 odst. 18 zákona o DPH stáváte datem účinnosti na registrace ... proto je lepší zažádat dostatečně dopředu ... ale v pondělí radši zavřete krám, protože k tomuto datu stejně musíte provést inventuru jestli budete chtít uplatnit nějaké odpočty zpětně :-)
Mám zatím pár malých odběratelů,není u nich problém vyměnit fakturu s dph,případně za dosavadní jako neplátce.
1. Jako DIČ mám napsat DIČ CZ (číslo iČ)?
2. číslování faktur----do ted´ jako neplátce,mám pokračovat dalšímy čísly jako plátce?
3. daň z příjmů - rozumím tomu správně že pokud mám výdaje menší než 60%(v mém případě) je lepší uplatnit daň z příjmů paušálem,pokud větší než 60% tak vést daňovou evidenci i za ůčelem podání daně z příjmů.Samozřejmě jako plátce dph vést evidenci musím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 11. 2011 15:19
Dobrý den,
jsem OSVČ a mám malou provozovnu(výroba lahůdek),stala jsem se plátcem DPH a mám pár otázek...
1) MUSÍM si vést psaný peněžní deník,nebo stačí v PC,nebo je to jen na mě zdali ano či nikoliv?
2)Z čeho všeho mohu uplatnik nárok na vrácení DPH při podání prvního přiznání?Mohu uplatnit i třeba faktury souvisících s budováním provozovny(např. sádrokarton,zářivky,jističe,hasicí přístroj atd.) ?
3)přjaté,vydané faktury MUSÍ nebo NEMUSÍ obsahovat razítko a podpis ?
děkuji za odpověd´