Re: Zadání faktury z loňského roku Money
Money mám, v nejnovější verzi. U přijatých faktur, které mají zdanitelné plnění nižší než vystavení se před uložením objeví hláška: Datum uplatnění DPH musí být vyšší nebo rovno datu vystavení. A pak máte na výběr buď OK... nebo ZPĚT.... Když dáte OK, doklad se normálně uloží. Je to opatření pro případ, který bude platit od 1.4., kdy budeme moct DPH uplatnit až v tom okamžiku, kdy budeme mít doklad "v ruce".
U vystavených faktur mi to tedy nehlásí nic. Fakturu se ZDP v r. 2010 vystavte v roce 2010 s datem vystavení v lednu. Tam není žádný problém.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 1. 2011 18:53
Dobrý den,
prosím o radu, kdo mi může pomoci? ;-)
Potřebuji poradit, jak mám zadat fakturu přijatou, která je vystavena v r.2011, ale se zdanitelným plněníim 31.12.2010. Money mi nechce zadat fakturu se zdanitelným plněním nižším, než je datum vystavení. Ale to je přeci možné, ne?
Potřebuji i vystavit fakturu v lednu se zdanitelným plněním 31.12.2010 a také mi to hlásí chybu :-(
Předem děkuji.