Re: Zrušení ve zk.době
Prosím Vás, samozřejmě, že může dojít ke zrušení pracovního poměru ve zkušební době i v době, kdy je ten zaměstnanec nemocný, jen to nesmí být v prvních 3 týdnech nemoci. I v době nemoci stále trvá zkušební doba. Neodpovídejte nesmysly, ať nematete ostatní, kteří si to náhodou přečtou. Potřebovala jsem si jen potvrdit to, na co jsem se ptala a na to již mi včera odpověděla paní JiřinaH.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 2. 2011 13:19
Prosím, jen se potřebuji ujistit, zda je skutečně správně tento postup:
zaměstnanec ve zkušební době omarodil a stále marodí. 21 dnů již je dávno pryč. Zaměstnavatel mu odešle zrušení pracovního poměru dnes s tím, že uvede, že pracovní poměr ruší dnem 15.2.2011. Dopis mu ale přijde třeba o pár dnů později. Platí takto zrušení dnem 15.2. nebo tam nemá datum uvádět a napsat, že pr. poměr skončí dnem převzetí nebo dnem, který se za převzetí považuje? Myslím, že je možná ta první možnost, ale potřebuji se ujistit.