Re: potvrzení nebo ošetřovné?
Prosím ještě. Zaměstnavatel požaduje, aby si zaměstnanci chodili k lékaři v odpol.hodinách po směně, anebo ať si na to berou dovolenou. Zaměstnanci dále chodí v dopol.hodinách, ikdyž je u lékaře i do 18 hod. Jak to mám tedy řešit? Proplatit náhradou mzdy, proplácet dovolenou anebo dál požadovat ošetřovné.
Podle NV jsem vyčetla ..... pokud nebylo možné provést mimo pracovní dobu.
Re: potvrzení nebo ošetřovné?
Ano, musí se to posoudit v jednotlivých případech. Pokud si je zaměstnavatel jistý,že postupuje podle NV , tak proplatí jen to, co
nebude možné provést v odpol.hodinách a nezbytně nutnou dobu.Ale ne dovolenou nebo požadování ošetřovačky.
Je-li mu předem známa okolnost, že půjde k lékaři, musí Vám to nahlásit také předem. S dítětem to často bývá nečekaně ,zaměstnavatel by to měl posoudit, Vy se staráte ,aby měli potvrzené propustky. Nebudou-li to respektovat, musí to řešit zaměstnavatel, ne Vy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 3. 2011 13:49
Zaměstnanec, když doprovází dítě k ošetření v dopol.hodinách stačí když mi přinese potvrzení nebo musí mít ošetřovné? Když jsem se ptala kamarádek řekli mi, že požadují ošetřovné nebo ať si berou na to dovolenou. Já to taky tak požaduji, ale jen málo který lékař vypíše ošetřovné. Jaký máte názor.