ELDP elektronické podání

• (neregistrovaný)

28. 4. 2011 10:15

Konečně se mě podařilo zprovoznit elekronické podání ELDP, ale umím zatím poslat jen po jednom, nedaří se mě odeslat víc ELDP najednou. Prosím někoho, kdo to posílá přes Form Filler Software 602, jak tam dostanu víc ELDP najednou. Když tam přidám opakující sekci, tak se mě sice objeví nový prázdný formulář, ale když ho vyplním, tak se ztratí ten první. Nevím co dělám špatně.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 4. 2011 10:53

markov (neregistrovaný)

Re: ELDP elektronické podání
      A vy vyplňujete data do FormFilleru ručně? Neumožňuje Váš účetní program export dat ve XML formátu? Pak by se ta data jen natáhla do FF a byly by tam všechny ELDP najednou. Mám jich takhle necelých 200.
      Teď jsem zkoušela přidávání dalších tiskopisů ručně a fungovalo mi to bez problémů - i po vyplnění se neztratily ... akorát se ty předchozí zarolovaly nahoru, ale to určitě nebude ten problém :-))

• 28. 4. 2011 12:25

OX (neregistrovaný)

Už jsem na to přišla, musím to nejdřív ve svém programu zadat hromadně a uložit a pak už se mě tam uložili pod sebe. Moc děkuji Nakopla jste mě. A nevíte kolik si jich můžu dát najednou, je to nějak omezené?

• 28. 4. 2011 12:50

markov (neregistrovaný)

Netuším ... zatím mi 200 stačilo. :-))
      Ale zkuste si ty svoje načíst třeba 10x za sebou a uvidíte jestli Vás to stopne nebo ne.

• 28. 4. 2011 12:53

OX (neregistrovaný)

Děkuji moc a přeji pěkný den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).