Re: výpověď dohodou
já jsem zaměstnanec a vůbec jsem nepsala paskvil výpověď dohodou, jestli umí kara číst, tak jsem psala zaměstnanec podal dohodu o rozvázání ........trošku se v tom vyznám..... chci poradit jak mám v klidu odejít, vždyť přece povinností zaměstnavatele je odpovědět na doručenou dohodu, ne?
>>>>>>prosím o radu.
>>>>>>zaměstnanec podal 6.5.2011 dohodu o rozvázání
>>>>>>pracovního poměru k 8.6.2011 a do dnešního dne mu
>>>>>>zaměstnavatel neodpověděl ani mu nepotvrdil převzetí
>>>>>>výpovědi s
>>>>>>tím, že si to ještě rozmyslí. Má zaměstnanec nějakou
>>>>>>možnost, aby mohl opravdu 8.6. skončit? v ruce nemá
>>>>>>žádný
>>>>>>doklad.
>>>>>
>>>>>Pokud mu zaměstnavatel nepodepíše dohodu o ukončení
>>>>>PP, tak k ukončení nedojde.
>>>>
>>>>Koukám, že i zde rádoby účetní píše paskvil výpověď
>>>>dohodou ::-)))).
>>>
>>>Jak jste přišla na to, že se ptá účetní? Já to
>>>pochopila jako dotaz od zamměstnance.
>>
>>já jsem zaměstnanec a vůbec jsem nepsala paskvil
>>výpověď dohodou, jestli umí kara číst, tak jsem psala
>>zaměstnanec podal dohodu o rozvázání ........trošku se
>>v
>>tom vyznám..... chci poradit jak mám v klidu odejít,
>>vždyť přece povinností zaměstnavatele je odpovědět na
>>doručenou dohodu, ne?
>
>Jednak to nebyla kara, za druhé jste napsal "podal
>dohodu" a "nepotvrdil převzetí výpovědi" a za třetí
>povinnost odpovědět na návrh dohody zaměstnavateli Zákoník
>práce neukládá. Doporučuji v klidu se zeptat, jestli
Kaře se omlouvám za osočení, zamrzelo mě, že se Lenka chytá "kravin" místo, aby mi pomohla. fakt si s tím nevím rady.
omlouvám se.
>už si to rozmyslel.
zaměstnanec může podat zam-teli návrh na uzavření dohody o ukončení PP, zam-tel na to nemusí přistoupit, nic mu neukládá povinnost na tento návrh odpovídfat, pokud tak neučiní, PP trvá i nadále a zaměstnanec může podat výpověď, jiná možnost v tomto případě není.Důvody k ok.zrušení PP ze strany zaměstnance asi nepřipadají v úvahu.
zářný příklad kraviny nonplus ultra. Jakoby už těch pitomostí dneska nebylo dost
Žádným e-mailem,(to je odpovídající někde na Měsíci), pokud nechce převzít, buď si vezmětě svědka, který Vám to případně potvrdí anebo,když se nechcete dohadovat, pošlete poštou, na doručenku s dodejkou, on to dostane do firmy, Vám se vrátí dodejkka a je problém vyřešený.
Re: ukončení PP
ano, jinou možnost, pokud chcete skončit, nemáte, sepište, podejte, nechte si potvrdit předání a po uplynutí výp.doby Váš PP skončí, dáte-li do konce května, tak končíte 31.7.
To že si Adál nemohla pomoci a rýpla si, Vás nemusí nijak rozhodit, jestliže se takto ptá zaměstnanwec, byť je to špatně, musíme to tolerovat, protože on nezná mnohdy základní věci ze ZP, naopak, tady na diskuzi se velmi často vyjadřují lidé, kteří pracují na nějakých funkcích u zaměstnavatele, na kterých ovlivňují nebo přímo rozhodují o osudech zaměstnanců, plácají blbosti v dotazech a mnohdy, což je horší, takto pitomě odpovídají jiným a ještě se štětí, když je někdo opraví a doporučí jim před spaním místo červené knihovny číst zákoník práce, takže buďte v klídku.
Re: ukončení PP
hdy základní věci ze ZP, naopak, tady na diskuzi
>>se
>>velmi často vyjadřují lidé, kteří pracují na nějakých
>>funkcích u zaměstnavatele, na kterých ovlivňují nebo
>>přímo rozhodují o osudech zaměstnanců, plácají blbosti
>>v
>>dotazech a mnohdy, což je horší, takto pitomě
>>odpovídají jiným a ještě se štětí, když je někdo
>>opraví a
>>doporučí jim před spaním místo červené knihovny číst
>>zákoník práce, takže buďte v klídku.
>
>No Pájo, klobouk dolů, já vás nepoznávám.
a to že ako a prečo?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 5. 2011 12:35
prosím o radu.
zaměstnanec podal 6.5.2011 dohodu o rozvázání pracovního poměru k 8.6.2011 a do dnešního dne mu zaměstnavatel neodpověděl ani mu nepotvrdil převzetí výpovědi s tím, že si to ještě rozmyslí. Má zaměstnanec nějakou možnost, aby mohl opravdu 8.6. skončit? v ruce nemá žádný doklad.