Re: kdy dostanu zápočtový list?
pokud jste zaměstnaná na DPP, tak to potvrz. o zaměstnání nedostanete, protože na DPP se nevydává
platíte si zdrav. pojištění? Pokud nejste osobou, za kterou je plátcem ZP stát, tak jste povinna si ZP plait (abyste neměla dluh na pojistném, který každým dnem naskakuje)
Re: kdy dostanu zápočtový list?
Nové potvrzení o zaměstnání (tzv. zápočtový list, zápočťák) dostanete při ukončení dohody o pracovní činnosti nebo pracovního poměru. Ale když pak půjdete na ÚP, tak pro určení, jestli Vám náleží podpora, budou pátrat půl roku zpátky, jestli jste v tom půlroce někde neskončila dle § 55.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
22. 9. 2011 8:00
Dobrý den, prosím o radu, ví někdo po jakým pracovním poměru mám nárok na zápočtový list? V posledním zaměstnání jsem dostala zápočtový list s uvedením paragrafu za hrubé porušení kázně(11.7.2011) a zajímá mě, zda a kdy dostanu nový zápočtový list, kde tento paragraf nebude již uveden,když jsem nyní zaměstnaná pouze na dohodu o provedení práce??? Moc děkuji za odpověď