Re: dovolená po rodičovské dovolené
co se týká letošní dovolené, tak budete mít nárok za odpracované dny, tzn. za každých odprac. 21 PD budete mít nárok na 1/12 celor. nároku (vychází to max. letos na 2/12 celor. nároku, tj. 4 dny
je ale možné, že máte ještě dovolenou z doby, kdy jste odešla na mat. dovolenou. Čerpala jste dovolenou ihned po mat. dovolené? Pokud ano, pak je otázka bezpředmětná. Pokud ne, potom tuto dovolenou jste měla čerpat po návratu z rodič. dovolené (nejdéle ale do konce t. r., může být ale pokrácená, nevím od kdy do kdy jste MD čerpala a příp., zda jste před nástupem nebyla na neschopence apod.).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
9. 11. 2011 6:34
Dobrý den, poradí mi někdo, jak to je s nárokem na dovolenou po návsratu z rodičovské? 24.10 jsem se vrátila z 3leté rod.dov., ve firmě je dovolená 25 dnů, na kolik dnů mám nárok a kdy ji mohu čerpat?Děkuji