Re: Jak často se vypláci Státni soc.podp
píšete, že máte problém s nevyplacením rodič. příspěvku a urgovala jste to na OSSZ. Ale rodičák OSSZ nevyplácí, takže nejprve se podívejte, zda se jedná opravdu o rodičovský příspěvek a potom jeho nevyplacení urgujte ne na OSSZ, ale na kontaktním místě. U nás vyplácí kont. místo, které je pobočkou úřadu práce. Prostě urgujte tam, kde jste dala vyplněné papíry, že žádáte o rodič. příspěvek. Na OSSZ vyplácí PPM.
Re: Jak často se vypláci Státni soc.podp
omlouvám se..napsala jsme to špatne,ale urgovala jsem na správnem míste.Jenom nechápu co je to zas ystem,když jedna řekne,že se vyplácí každý pátek a druhá se tomu jenom smeje.
človek muže jenom čekat a modlit se,že ty peníze opravdu dorazí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 11. 2011 11:48
moc prosím o odpoved.
Rodičák nepřišel tak jak měl-7.11.Ua pár dnu jsem telefonovala a pani mne sdelila,že potřebuje potvrzení ode mne a manžela o trvání pracovního pomeru-jelikož jsme Slováci.
Prý odesílala DOPORUČENE upozornení..samozřejmně nic nepřišlo,přitom s poštou jsem nikdy neměla nejmenší porblém.Často odesílam a posílam balíky..a vždy všechno ok.
Ten den jsem ji odeslasla oskenované potvrzení od obou zamestnavatelu.Mělo to stačit,že je to v pořádku a nejbližším možném terminu mne RP odešle.ˇˇTo bylo minulou středu-.Peníze se prý odesílají každý pátek.
Když po týdnu(dnes)nic nedorazilo,volala jsem na OSSZ co se deje-pani co mne tohle říkala má asi dovolenou,ale meil si přečetla,protože mne přišlo potvrzení o přečtení meilu.
Tak jsme volala jiné pani-žádny pátek,peníze prý odešlou koncem listopadu.
Ptám se-jak je tohle možný?Jak mužu zjistit,jestli opravdu odeslala upozornení?
Naštestí mám manžela a jeak to bez tech 7600lkč vydržíme,i když ne lehce,ale co když se stane tohle mamince samoživitelce?
Jsem na 80% opřesvedčená,že oznámení nebylo odesláno na korenspondenční adresu,kterou jsem uvádela asi před rokem,ale na jinou,již neplatnou.proste si to nevšimla.OK,stane se.Mne by stačila omluva,ale tohle je za hranicí...
jak mužu zjistit,jestli to vubec a kam odeslala?A jaké dny jsou k vyplácení SSP?
Vždy chodila do 7dne v měsíci.
Děkuji za přečtení a odpoved.