Jak často se vypláci Státni soc.podpora?

• (neregistrovaný)

18. 11. 2011 11:48

moc prosím o odpoved.

Rodičák nepřišel tak jak měl-7.11.Ua pár dnu jsem telefonovala a pani mne sdelila,že potřebuje potvrzení ode mne a manžela o trvání pracovního pomeru-jelikož jsme Slováci.
    Prý odesílala DOPORUČENE upozornení..samozřejmně nic nepřišlo,přitom s poštou jsem nikdy neměla nejmenší porblém.Často odesílam a posílam balíky..a vždy všechno ok.

Ten den jsem ji odeslasla oskenované potvrzení od obou zamestnavatelu.Mělo to stačit,že je to v pořádku a nejbližším možném terminu mne RP odešle.ˇˇTo bylo minulou středu-.Peníze se prý odesílají každý pátek.
    Když po týdnu(dnes)nic nedorazilo,volala jsem na OSSZ co se deje-pani co mne tohle říkala má asi dovolenou,ale meil si přečetla,protože mne přišlo potvrzení o přečtení meilu.
    Tak jsme volala jiné pani-žádny pátek,peníze prý odešlou koncem listopadu.

Ptám se-jak je tohle možný?Jak mužu zjistit,jestli opravdu odeslala upozornení?

Naštestí mám manžela a jeak to bez tech 7600lkč vydržíme,i když ne lehce,ale co když se stane tohle mamince samoživitelce?
    Jsem na 80% opřesvedčená,že oznámení nebylo odesláno na korenspondenční adresu,kterou jsem uvádela asi před rokem,ale na jinou,již neplatnou.proste si to nevšimla.OK,stane se.Mne by stačila omluva,ale tohle je za hranicí...

jak mužu zjistit,jestli to vubec a kam odeslala?A jaké dny jsou k vyplácení SSP?
    Vždy chodila do 7dne v měsíci.

Děkuji za přečtení a odpoved.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 11. 2011 12:20

xy5

Re: Jak často se vypláci Státni soc.podp
      píšete, že máte problém s nevyplacením rodič. příspěvku a urgovala jste to na OSSZ. Ale rodičák OSSZ nevyplácí, takže nejprve se podívejte, zda se jedná opravdu o rodičovský příspěvek a potom jeho nevyplacení urgujte ne na OSSZ, ale na kontaktním místě. U nás vyplácí kont. místo, které je pobočkou úřadu práce. Prostě urgujte tam, kde jste dala vyplněné papíry, že žádáte o rodič. příspěvek. Na OSSZ vyplácí PPM.

• 18. 11. 2011 12:26

slovenka (neregistrovaný)

omlouvám se..napsala jsme to špatne,ale urgovala jsem na správnem míste.Jenom nechápu co je to zas ystem,když jedna řekne,že se vyplácí každý pátek a druhá se tomu jenom smeje.
      človek muže jenom čekat a modlit se,že ty peníze opravdu dorazí

• 18. 11. 2011 12:30

xy5

pokud peníze dorazí (třeba se zpožděním), buďte ráda, třeba bude v budoucnu hůř a peníze nedorazí vůbec

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).