Re: OT Krácení dovolené
Dovolenou z roku 2010 zaplatíte v říjnové výplatě pravděpodobným průměrem, zdaníte podle toho, jestli má letos podepsané prohlášení. Za letošní rok mu žádný nárok na dovolenou nevznikl, pokud se nejednalo o pracovní úraz. Tedy jestli jsem pochopila správně, že PP skončil 10.10.2011 dohodou.
>>Dobrý den, mám dotaz, náš zaměstnanec marodil od
>>1.11.2010 až do 10.10.2011. 10.10. 2011 podal výpověd
>>a
>>odešel. Nevím jak přesně postupovat při proplacení
>>dovolené, kterou chce proplatit,
>>z roku 2010 má 6 dní a nevím zda má nějaký nárok za
>>rok 2011, kdy neodpracoval ani jeden den.
>>Moc děkuji za odpovědi.
>
>Dovolenou z roku 2010 zaplatíte v říjnové výplatě
>pravděpodobným průměrem, zdaníte podle toho, jestli má
>letos podepsané prohlášení. Za letošní rok mu žádný nárok
>na dovolenou nevznikl, pokud se nejednalo o pracovní
>úraz. Tedy jestli jsem pochopila správně, že PP skončil
>10.10.2011 dohodou.
pokud podal výpověď, pak mu běží 2 měs. výpovědní lhůta a měl by tedy docházet do zaměstnání a PP skončí 31.12.2011
pokud nebyl nemocný z důvodu PÚ, tak mu za letošní rok nárok na dovolenou zatím nevznikl (nevím, co ve skutečnosti podal - jestli výpověď nebo jste se dohodli na uk. PP)
že podal oblíbenou výpověď dohodou? Pokud ano, tak by mě zajímalo, jak jste na takový nesmysl zareagovali.
Pokud má nějakou dovolenou z r. 2010, pak mu ji proplatíte, pokud by byl stále v PP, pak ji nesmíte krátit např. za absence (to byste mohli krátit jen v případě letošní dovolené - ale na tu nárok nevznikl)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
21. 11. 2011 9:37
Dobrý den, mám dotaz, náš zaměstnanec marodil od 1.11.2010 až do 10.10.2011. 10.10. 2011 podal výpověd a odešel. Nevím jak přesně postupovat při proplacení dovolené, kterou chce proplatit,
z roku 2010 má 6 dní a nevím zda má nějaký nárok za rok 2011, kdy neodpracoval ani jeden den.
Moc děkuji za odpovědi.