PN - práce

• (neregistrovaný)

1. 12. 2011 9:46

Dobrý den,
    náš zaměstnanec měl dne 23.11.2011 pracovní úraz, přesto byl celý tento den v práci pak 24.11. půl den v práci a 25.11.2011 byl doma a od 28.11. až 30.11.2011 opět pracoval na žádost nadřízeného. Přesto, že jsem ho upozornila na to, že neschopenku vyplním tak jak pracoval, nyní požaduje odpracované hodiny do přesčasů na jiné dny a propaltit nemoc nebo si za odpracované dny vezme volno což mu zase nedovolí nadřízený z provozních důvodů.
    Abych se přiznala jsem teď trochu zmatená jak toto vyřešit. Jak se vůbec postupuje v případě že je zaměstnanec nemocný a chodí do práce , když jsem namítala, že si neměl nechat vystavit neschopenku tak mi řekl, že to mu lékař nedovolil. ( jedná se o pohmoždění chodidla - výron - měl být v klidu). Když chodí do práce tak asi není nemocný myslale jsem že na neschopenku vyplním dny kdy pracoval a zbytek se doplatí. Ještě ke všemu to byl pracovní úraz :-((
    Děkuji za každou radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 12. 2011 11:19

Elda (neregistrovaný)

Re: PN - práce
      Podle mě se jedná o porušení léčebného režimu. Jednou má neschopenku, tak má být doma, pokud pracuje, nevidím důvod, proč dávat do přesčasů atd...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).