Re: Doba určitá-prosím znalé věci :-))
OK, pokud se potáhne z roku 2011 do 2012, již vyčerpáte jednu třetinu z prodloužení.Nejvýhodnější je začít od 1.1.2012 a máte možnost 3x prodloužit a to jednu na tři roky, tudíž 3x tři roky, co bylo předtím v 2011 se nuluje a začíná se odznova.snad jsem to napsala aby to bylo k pochopení :-)
Jestli tomu dobře rozumím, tak dám dobu určitou od 1.1.2012 do 31.12.2014 a pak můžu ještě ty další 2x3 roky.
Ale co kdybychom dali smlovu od 1.1.2012-do 31.12.2012, tzn,že
bychom mohli prodloužit 2x po roce a končíme?
Děkuji, mám pocit,že čím víc toho čtu tím míň vím
Ano, máte možnost ještě 2x prodloužit. Třeba 2x po roce, maximálně 2 x 3 roku. v tomto případě by to šlo celkem na 7 let.
Re:sssonik-děkuji,mohu ještě?
V každém případě může prodloužit už jen 2x a každé prodloužení může být dlouhé maximálně 3 roky. Takže pokud dostanete smlouvu od 1.1.2012 na 3 měsíce, pak Vám prodlouží zas o 3 měsíce a pak zase o 3 měsíce, tak je vyčerpáno. Pochybuji ale, že to takto bude od nového roku dělat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 12. 2011 12:23
Dobrý den, četla jsem si zde diskuze ohledně prodlužování dob určitých, ale nejsem z toho moc chytrá.Prosím, najde se dobrá duše, která mi to trochu vysvětlí?
Hlavně kolikrát a na jak dlouhou dobu se může v r.2012 prodlužovat doba určitá? Počítá se už doba z r.2011?