Re: zástup za MD a RD v r. 2012 PP na do
Děkuji za odpovědi. Má někdo další stejný poznatek ze školení na novelu ZP od r. 2012 ? Já jedu na školení zákoníku práce až 29.12.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
22. 12. 2011 18:16
Od 1.1.2012 nám nastupuje zaměstnankyně na mateřskou dovolenou. Jsme příspěvková organizace a máme omezené mzdové prostředky a proto potřebuji uzavřít s novým zaměstnancem pracovní smlouvu na dobu určitou jako zástup za tuto zaměstnankyni. V roce 2012 již nebude moci být sjednáván PP na dobu určitou na zástup dočasně nepřítomného zaměstnance, jak vyplývá z různých zdrojů na internetu a proto musím ještě letos uzavřít PS s novým zaměstnancem. Můžet mi poradit, jak správně stanovit dobu určitou, abych obsáhla všechny možnosti, tedy zaměstnankyně bude na MD, pak by mohla čerpat řádnou dovolenou a následně by šla na RD a mi mohly se zastupujícím zaměstnancem ukončit PP, kdykoliv při návratu zaměstnankyně a do té doby nám nehrozilo změna PP na dobu určitou na dobu neurčitou. Moc děkuji za rady.s