Re: Představa o vedení úseku firmy
Vedoucí úseku - neboli mistr
1/ pracovní dochvilnost
2/ dobře odvedená práce
3/ zajišťovat materiál
4/ plán práce např. na týden a tím vědět co bude každý den potřeba za nářadí, materiál a který pracovník co bude dělat
pokud mne ještě něco napadne, tak napíšu
Re: Představa o vedení úseku firmy
No vidíte - když víte koho máte na starosti - tak začnete "pavoukem" - tj. organizační strukturou- dále pracovními náplněmi - to co si představujete, že by měl každý mistr mít na starosti, účetní a přípravář ... včetně vymezení odpovědností, popř. i kontrolních mechanizmů - nevím, jestli máte práci i shánět, fakturovat, sledovat úhradu faktur vystavených i obdržených .... a když se rozjedete - tak už to půjde. A držte se přísloví "Rozděl a panuj". - tak ať se dílo podaří.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
29. 12. 2011 10:36
Mám otázku trochu mimo zaměření této diskuze. Účastním se VŘ na pozici vedoucího úseku ve stavební firmě. Měl bych zaslat "Představu o vedení tohoto úseku". Nemohl by mi někdo poradit co by taková představa měla obsahovat? Nechci detailní návod, ale pouze nějaké schéma o čem se rozepsat a v představě zmínit.
Děkuji