Re: Výkon práce v době pracovní neschopn
Děkuji za rady, jestli dobře rozumím, tak byste nevykazovala hodiny, že pracoval, normálně odešlu na OSSZ neschopenku s tím, že nepracoval? Mimořádné prémie také budou vyplaceny, protože stejně pracoval doma na pc, díky za radu, dám je až do dalšího měsíce.
Re: Výkon práce v době pracovní neschopn
Děkuji za rady, jestli dobře rozumím, tak byste nevykazovala hodiny, že pracoval, normálně odešlu na OSSZ neschopenku s tím, že nepracoval? Mimořádné prémie také budou vyplaceny, protože stejně pracoval doma na pc, díky za radu, dám je až do dalšího měsíce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
4. 1. 2012 14:58
Dobrý den,
mám prosbu, pokud má někdo zkušenost. Výrobní ředitel, který je současně jednatelem, byl v pracovní neschopnosti delší než 21 dnů. Opravdu byl nemocný, už to nešlo přecházet, ale přesto při jeho postavení a povinnostech musel občas jen někam na nějaké jednání, bu něco vyřídit v době nemoci. Jedná se mi o to, jakým způsobem vykázat tyto dna, ikdyž nepracoval celé dny, jen občas něco nutného vyřídil nebo někam zajel, to co bylo nutné. Jedná se mi o to, aby mu OSSZ nevyplatila dávky, které by potom musel vracet. Setkal jste se s touto situací někdo prosím? jak to nejlépe vyřešit? Moc děkuji