Re: Prosím mzdové-výpočet mzdy
Tento Váš zaměstnanec má jen jinak rozvrženou pracovní dobu,ale v součtu má za týden odpracovat 40 hodin. Jestliže máte ve firmě stanovený fond 40 hodin,tak u něj je to stejné jako u ostatních.
Dovolenou samozřejmě musíte počítat podle dní,které si vezme.
Re: Prosím mzdové-výpočet mzdy
Jde mi o to, že když zpracovávám mzdu, tak se mi v patřičné tabulce objeví za 12/2011 odpracováno 22 dnů - tj. 176 hodin,
ve skutečnosti odpracoval 22 dnů, ale 174,5 hodiny, díky tomu rozvržení pracovní doby. Nevím, jestli těch 176 hodin mám opravit na 174,5 a v dalším měsíci se mu to zace vyrovná. Toto nevím, jestli tak mám dělat nebo ne. Prosím můžete mi poradit. Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
5. 1. 2012 8:48
Zaměstnanec je odměňován měsíční mzdou. Pracovní doba je 40 hodin týdně a pracovní dobu má rozvrženou na takto - pondělí - čtvrtek po 8,5 hod., pátek 6 hodin (uvádím čistý čas, již jsem odpočítala přestávku). Jde mi o to, když zpracovávám mzdu např. zza 12/2011 - fond prac. doby je 176 hod., ale on pří svém rozvržení odpracoval v 12/2011 174,5 hod. Zohledňuji toto nějak při výpočtu mzdy. A ještě mám prosím dotaz, kdyby si vzal dovolenou počítám na proplacení dovolené hodiny ve dnech, kdy si to dovolenou vzal?
Moc děkuji za vysvětlení.