Re: Potvrzení o zdan.příjmech insolvence
Děkuji Vám oběma moc za radu. Jen pro doplnění. Jsem bývalá mzdovka tohoto zaměstnavatele, správce se snaží co nejvíce si ulehčit svou práci. Potvrzení budu dělat já, on je maximálně pak podepíše. Snažím se mu vyhovět, protože mi bývalý zaměstnavatel (nyní tedy insolvenční správce) dluží poslední mzdu + odstupné..... Ještě jednou děkuji. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 2. 2012 19:58
Prosím o radu. Jak má vypadat potvrzení o zdan. příjmech, pokud zaměstnanci pracovali u firmy do 30.4.2011. Poslední mzdu dostali jen částečně, firma již byla v platební neschopnosti. Část mzdy obdrželi posléze od ÚP, dle zákona o ochraně zam. při platební neschopn. zaměstnavatele. Úřad práce za tyto zaměstnance odvedl též sociální a zdravotní pojištění a zálohu na daň z vyplacené částky. Pro účely potvrzení o zdan. příjmech tyto částky odečtu, protože je zaměstnavatel neodvedl za zaměstnance, takže by je tam neměl uvádět? Děkuji moc za radu.