Re: dotaz k probíhající kontrole DPPO
určitě se Vám ohlásili a řekli Vám, že přijedou na vaše pracoviště,
po domluvě se jim vozi doklady na FU . známí mají na kontrole doklady od 12/2011 - už 5 měsíců, ale mně se to zdá moc dlouho.
Re: dotaz k probíhající kontrole DPPO
No silničku měl ten jeden zmáklou hned (nemáme moc aut),pojist.smlouvy chtějí až při další kontrole.Dva kontrolovaly při DPPO doklady a to docela důkladně,ten třetí na notebooku sjížděl účetní deník a furt si něco zapisoval (ostatní taky),kontroloval.
Díky vám všem za vaše postřehy, pomáhá mi to, abych se obrnila dál, to víte, šéfové to na mě hodili a musím vše vysvětlovat (tj. i chod a činnost firmy)...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 4. 2012 9:59
Ahoj,
probíhá nám kontrola na DPPO a silniční daň. Mám tuto kontrolu poprvé a překvapilo mne,že přišli 3 úředníci...!Kontrolují na místě i s notebookem. Byli tu celý den, přijdou zase za týden,protože pochopitelně vše nestihli,odnesli si jen cd s účetním deníkem. Jsem z toho nějak v šoku,zmatená. Byli u někoho také 3 úředníci? Vždy jsem slyšela,že chodí ve 2 (na DPH a místní šetření taky přišli jen ve dvou)... Co si o tom myslíte? Díky za vaše postřehy, zážitky z kontrol!