Re: elektronické podání- PSSZ
Dobrý den, mrkněte na POSTSIGNUM, tam se o el.podpisu dozvíte nejvíc. První krok je na poště, a pak každý rok obnova na internet.stránkách Postsignum. Pak je potřeba na sociálku, tak Vám dají přihlašovací údaje a pak už jen se přihlásit na GOV. Mám pro 3 firmy, kterým dělám mzdy a mám el.podpis na sebe, jako by na fyzickou osobu, nemusím mít plnou moc. Jsem s tímto způsobem spokojená a urychluje to práci. Navíc od roku 2013 myslím má být všechno elektronicky na sociálku. Tak snad jsem poradila.... :-)
moc děkuji za odpovědi, vůbec jsem netušila, že musím na poštu :) pořád jsem se bránila elektronickému odesílání, holt stará škola. Mám firmu se 120 zaměstnanci a už se mi do vyplňování ELDP opravdu nechce, tak snad to všechno vyřídím :)
Ještě jedna otázka: na poště si zařídím el.podpis na sebe, jako FO, nebo tam elektronické podpisy budu mít na každou firmu zvlášť, pro které zpracovávám mzdy? děkuji
Stačí na vás jako FO. Plné moci musíte mít pro OSSZ od firem, pro které pracujete a dtto i pro všechny ZP. Posílat lze přihlášky, odhlášky, přehledy, ELDP, používám už řadu let, pohodlné a spolehlivé. Jen nesmí člověk zapomenout obnovit podpis před uplynutím platnosti starého, jinak se naběhá ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
11. 4. 2012 10:43
Dobrý den, prosím o radu. Chtěla bych podávat elektronicky přihlášky, ELDP..atd na sociálku elektronicky. Musím na sociálku osobně? mám jen plnou moc k zastupování, nebo tam musí např. předseda představenstva z a.s.? děkuji za radu.