Re: exekuce mzda7735.-srážka 144
Dobrý den.
Není stanoven počet dětí. Takže:
povinný + manžel, celkem nez. částka = 5841,34 + 1460,34 = 7302 zaokrouhleně.
Protože je závazek nepřednostní, lze srážet pouze z první třetiny a čásktky bez omezení.
Třetina je skutečně v tomto případě 144 Kč. Povinný(á) obdrží ze mzdy 7447 Kč.
Spočteno v BIUS M.
Zdravím.
M.M.
No to mám skutečně radost! Počítám na 10 let staré kalkulačce značky Casio a pevně věřím, že to zvládnu i s propisovačkou a kusem papíru!
Zdravím!
Ten příspěvek milá a všudepřítomná okamžitě a všem odpovídající Líbo rozhodně nebyl určen pro Vás, jestli Vám to nedošlo. Všichni zde víme, že jste skvělá, jedinečná a že všechno umíte. Teď už všichni víme proč.
Vaše starosti bych skutečně chtěla mít.
Laskavě se držte zpátky a pokud se nebudete cpát do mě a necháte na pokoji i jiné přispěvovatele v diskuzi, nechám na pokoji i já Vás.
M.M.
Milá Bětko, Majjdo M, paní Pasternaková, M.M. a nevím jaké nicky ještě používáte. Neberte si mou poznámku jako osobní útok, přišlo mi divné, že píšete tak dlouhou odpověď na něco, co už bylo dávno vyřešené, tazatelce, která očividně exekuce počítat umí. Napadlo mne, jestli se nejedná o reklamu, ale to asi ne, viďte. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 4. 2012 10:57
prosím o kontrolu výpočtu zaměstnanec má manžela
exekuci na nepředností pohledávku
čistá mzda 7735.-pracuje na zkrácený úvazek
srážka je 144.-
děkuji