Re: vyúčtování srážkové daně
Vemte si vedle sebe oba tiskopisy a uvidíte že jsou jiné. Do vyúčtování závislé se uvádí do měsíce za který bylo sraženo, u srážkové ve kterém bylo sraženo. Srážková nemá roční zúčtování atd.,..
>>>>dobrý den, vyplnění vyúčtovaní srážkové daně za rok
>>>>2011, formulář je na stejném principu jako vyúčtování
>>>>daně zálohové za rok 2011, krom toho , že tam nejsou
>>>>bonusy?
>>> Ne,krom toho že jeden je růžový a druhý žlutý, což
>>>není podstatné.
>>
>>takže jedině v té barvě se liší, jde mi o vyplnění
>>vnitřní strany
Vůbec jste mě nepochopila - psdala jsem, že různé barvy nejsou podstatné v tom, v čem se liší.
>Vemte si vedle sebe oba tiskopisy a uvidíte že jsou
>jiné. Do vyúčtování závislé se uvádí do měsíce za který
>bylo sraženo, u srážkové ve kterém bylo sraženo.
>Srážková nemá roční zúčtování atd.,..
Znova - DPP byla provedena v březnu,výplatní páska za březen a čistou bral v dubnu. V dubnu jste odváděli srážkovou daň. ( do konce měsíce , následujícím po vzniku nároku na mzdu , do 30 dnů od zúčtování).Tuto daň jste odvedli v dubnu, bude tedy tato stejná částka v kolonce, kdy byla daň sražena a odvedena stejná, pokud to bylo v dubnu.Nebo - jednodušší :-ú pro pochopení - tabulku srážkové daně začínáte srážkou, která byla provedena v lednu,měla být sražena v lednu a odvedena v lednu ( a to z výplaty za prosinec předchozího roku). ¨Poslední v tabulce bude
sražená aq odvedená daň v prosinci ( za listopad ) , protože za prosinec bude začínat Vyúčtování až za další rok( 2012) a tak dál.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 4. 2012 12:28
dobrý den, vyplnění vyúčtovaní srážkové daně za rok 2011, formulář je na stejném principu jako vyúčtování daně zálohové za rok 2011, krom toho , že tam nejsou bonusy?