Re: výpověď + kontrola při prac.neschopn
Jen se nebojte a pokud by Vám do schránky toto oznámení hodil,klidně to dejte k soudu. Všichni čekají,kdo bude první a dá zaměstnanci výpověď z tohoto důvodu, a jak soud rozhodne.Takže byste byla první a určitě byste neprohrála.Takže žádné strachy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
19. 4. 2012 16:48
Dobrý den,
jsem momentálně v pracovní neschopnosti. Můj nadřízený mi sdělil, že po zpětném nástupu do zaměstnání obdržím výpověď (na otázku z jakého důvodu - mi bylo sděleno, že důvod se přece vždy najde). Nyní mi chce poslat kontrolu - řekla jsem mu že to není problém, ale prý se uvidí, že zařídí abych doma zastižena nebyla.
Jak se v tomhle případě může zaměstnanec bránit? S výpovědí už počítám, protože toto je běžný postup naší společnosti - bohužel, ale teď se více bojím toho aby například neudělal to, že mi do schránky vhodí pouze oznámení o vykonané kontrole (kdy jsem zastižena nebyla). Děkuji za odpovědi, Krátká