Re: Jaký druh prac.smlouvy???
Co má proboha pojistné společného se zdaněním??? Podpis Prohlášení je její právo (výhodné), nikoli povinnost. Podpis prohlášení nemá v žádném případě vliv na to, jestli bude pojistné odváděno nebo ne - na to má vliv jen druh smlouvy nebo hranice rozhodného příjmu.
Pokud na svém trvrzení trváte, doložte jej prosím paragrafy, nechť se poučíme.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 4. 2012 21:04
Dobrý den, prosím o radu. V mé firmě mám zaměstnanou dceru, která mi zpracovává účetnictví. PS je na HPP - druh - účetní. Nyní je na rodičovské dovolené. V době její nepřítomnosti mi účetnictví dělal ekonom, který nyní odešel do důchodu. Mimo jiné zpracovával i mzdy. Já jsem v programu schopný účtenky zaúčtovat, ale potřeboval bych, aby mi to dcera vždy zkontrolovala a zatřídila doklady + začala zpracovávat mzdovou agendu (dělal to ekonom), psala dovolené, vyhotovovala prac.smlouvy apod. Co byste mi radili, na jakou smlouvu jí zaměstnat a jaký druh práce do smlouvy napsat? Je to vůbec možné? Jednalo by se o 4 hodiny týdně za 1500kč.
Děkuji za rady.