Re: Platební výměr Finanční úřad
Podle mého názoru jste měla chybný výpočet daňové ztráty v přiznání. Pokud nevíme, co bylo uvedeno v DP, pak vám těžko někdo poradí, co znamenají údaje v platebním výměru. Porovnejte si částky, které máte v přiznání s částkami uvedenými v platebním výměru. Někde bude zřejmě rozdíl. Podle odúvodnění, bych řekla, že zřejmě ve ztrátě na ř.61
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 4. 2012 16:43
Dobry den, prisel mi platebni vymer od FU - moudra z toho ale nejsem a pani volam na FU a volam a nikdo mi to tam nezveda? mate s tim nekdo zkusenost píse se tam tohle... (DPFO-mi poslali penize dle priznani dnes rano na ucet)
Platební výměr na daň z příjmů fyzických osob za zdaňovací období 2011
Shora uvedený správce daně podle zákona č.586/1992 sb. O daních z príjmu, ve znění pozdějších předpisů (dale jen zákon o daních z příjmu) a podle § 147 a § 139 zákona č. 280/* 2009 Sb, danový řad, ve zneni pozdejších predpisu (dale jen danovy rad) shora uvedenímu danovému subjetku
vyměřuje dan ve výsi 2991
vymeruje danovou ztratu ve vysi 488 677,- Kč
vymeruje danovy bonus podle § 35c zákona o danich z prijmu ve výsi 0kČ
VÝPOCET DANE Z PRIJMU FO ... a ted popsane radky dle meho danoveho priznani...
nakone jenom napsano ODUVODNENI : Správce dane vam dle udaju vami uvedených v danovém priznani vymeruje i ztratu ve vysi 488677 kč (radek 61 danoveho priznai)
Opravdu tomu nerozumim a jsem se z toho jelen :) muzete mi prosim nekdo rict co pani z FU mi to vlastne poslala? to jako ze mam zaplatit 2991 Kc? proc bych to platila kdyz mi vratili 22tis?