Re: Platební výměr Finanční úřad
Podle mého názoru jste měla chybný výpočet daňové ztráty v přiznání. Pokud nevíme, co bylo uvedeno v DP, pak vám těžko někdo poradí, co znamenají údaje v platebním výměru. Porovnejte si částky, které máte v přiznání s částkami uvedenými v platebním výměru. Někde bude zřejmě rozdíl. Podle odúvodnění, bych řekla, že zřejmě ve ztrátě na ř.61
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
30. 4. 2012 16:43
Dobry den, prisel mi platebni vymer od FU - moudra z toho ale nejsem a pani volam na FU a volam a nikdo mi to tam nezveda? mate s tim nekdo zkusenost píse se tam tohle... (DPFO-mi poslali penize dle priznani dnes rano na ucet)
Platební výměr na daň z příjmů fyzických osob za zdaňovací období 2011
Shora uvedený správce daně podle zákona č.586/1992 sb. O daních z príjmu, ve znění pozdějších předpisů (dale jen zákon o daních z příjmu) a podle § 147 a § 139 zákona č. 280/* 2009 Sb, danový řad, ve zneni pozdejších predpisu (dale jen danovy rad) shora uvedenímu danovému subjetku
vyměřuje dan ve výsi 2991
vymeruje danovou ztratu ve vysi 488 677,- Kč
vymeruje danovy bonus podle § 35c zákona o danich z prijmu ve výsi 0kČ
VÝPOCET DANE Z PRIJMU FO ... a ted popsane radky dle meho danoveho priznani...
nakone jenom napsano ODUVODNENI : Správce dane vam dle udaju vami uvedených v danovém priznani vymeruje i ztratu ve vysi 488677 kč (radek 61 danoveho priznai)
Opravdu tomu nerozumim a jsem se z toho jelen :) muzete mi prosim nekdo rict co pani z FU mi to vlastne poslala? to jako ze mam zaplatit 2991 Kc? proc bych to platila kdyz mi vratili 22tis?